پر حرفی از دیدگاه روانشناس و روانپزشک

پر حرفی از دیدگاه روانشناس و روانپزشک

 

پرحرفی
پرحرفی همیشه نمی‌توانند خوب و به جا باشد.
در این موضوع صحبت می‌کنیم که پرحرفی چه جاهایی اثر دارد و چه جاهایی باعث از بین بردن آسایش می شود.
حتماً شنیده اید که خیلی از اطرافیان در حین صحبت کردن عنوان می‌کنند که فلان شخص بسیار پر حرف می باشد پرحرفی می‌کند.
پرحرفی به چند دسته تقسیم می شود دسته اول افرادی که همه حرفها را در جاهای مختلف به قول معروف پر می کنند و حرف‌های ما را به دیگران انتقال می‌دهند این اشخاص هم شامل دسته‌های آدم‌های پرحرف می‌شوند.
دسته دوم انسان های می باشند که از نظر علمی پرحرف هستند یا از نظر فلسفه و یا همچنین از نظر اطلاعات و شخصیت درونی یعنی کسانی هستند که با داشتن علم و سواد کافی و همچنین با به روز بودن نسبت به مسائل صحبت هایی دارند و اصولاً کسانی که در کنار این اشخاص می نشینند از صحبت کردن با اینگونه اشخاص و افراد لذت کافی می برند.
اما دسته سوم که مهمترین دسته از افراد پرحرف میباشد انسان هایی که معروف به پرحرفی هستند. کسانی که همیشه اراجیف می گویند بسیار صحبت می کنند درباره هر مسئله ای نظر می دهند و همیشه در همه جا موضوعی برای صحبت و پرحرفی دارند حتی اگر ما بد ترین آدم روی زمین هم باشیم از اشخاص پرحرف بیزاریم.
آنها کوچکترین مسئله را به بزرگترین مسئله تبدیل کرده و درباره آن نظرات زیاد داده و همچنین بدون هیچگونه علمی آن را به بررسی و زیاده گویی می‌پردازد. اصولاً افراد پرحرف همیشه سر همه ما را به درد می آورند بیش از حد سخن می گویند صحبت آنها هم همیشه بی‌محتوا بوده و هیچ اثری ندارد و اصلاً هم مهم نیست.
به گونه‌ای باید به اینجور اشخ آدم توجه کرد که پر حرفی هم همیشه خوب نیست.  می توانیم از کنار آنها دوری کنیم اگر می‌توانیم غیرمستقیم آنها را با یک مشاوره در ارتباط برقرار بگذاریم تا با مشاوره متوجه این قضیه بشوند که پر حرفی چقدر به دیگران آسیب میرساند امیدوارم کسی که این متن را می‌خواند و می‌دانند که چقدر پرحرفی می‌کنند از این قضیه متوجه بشود و خود را اصلاح بکنند تا در نزد دیگران هم دلنشین باشد.

 

مشاوره خانواده و ازدواج تلفن:۰۲۱۲۶۸۵۱۵۴۳- ۲۶۸۵۱۲۸۶ ۰۲۱مشاوره تلفنی رایگان نیاوران، چهارراه مژده،نبش نجابت جو،پلاک۳۵۲